Overzicht

Onze klant:

Centrale verlichting, een automatische slagboom of een beveiligingsinstallatie; het functioneert allemaal dankzij elektrotechniek! Een specialistisch vak dat om veel kennis en nauwkeurigheid vraagt.
Onze klant een installatiebureau ontwerpt, realiseert en onderhoudt licht-, kracht-, en zwakstroominstallaties voor grote en kleine projecten. Ook voor data- en telecommunicatie-installaties kunt u ons inschakelen.

Omschrijving:

In deze functie begroot je projecten in nauwe samenwerking en onder leiding van het hoofd calculatie. Afhankelijk van het niveau, ontwerp je ook hele installaties of installatie onderdelen.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het uittrekken van de benodigde materialen en deze invoeren in het calculatie pakket in de computer. Dit betreft het automatiseringspakket Syntess.
  • De projecten variëren van compleet uitgewerkte bestekken en tekeningen die ons bij de aanvraag worden toegezonden tot lege bouwkundige plattegronden met een heel globale omschrijving. In dit laatste geval dient een compleet elektrotechnisch ontwerp gemaakt te worden.
  • Het schrijven van de offertes en eventuele werkomschrijvingen.
  • Eventueel opname ter plaatse op het project (afhankelijk van het niveau).
  • Contacten met opdrachtgevers, leveranciers en interne afdelingen.

Opleidingsniveau:MBO / TSI

Ervaring:

Enkele jaren in de elektrotechniek. Liefst als calculator, eventueel als tekenaar of chefmonteur.