Overzicht

Functiebeschrijving:

Voor de vestiging in Beverwijk  zoeken wij een ervaren intercedent. Als intercedent ben je continue bezig de juiste match tot stand te brengen tussen werkgever en werkzoekende. Door je zowel te verdiepen in een functie en de bedrijfscultuur van een organisatie als de persoon achter het cv, kun jij deze twee partijen bij elkaar brengen.

Binnen het team werk je zelfstandig aan het bewerken van de regionale markt. Hierin krijg je veel vrijheid en kun je, binnen de gestelde grenzen van de manier van werken, je eigen creativiteit kwijt. Je bent hierbij overigens niet alleen bezig met relatiebeheer maar ook met acquisitie. Daarnaast ben je een deel van de tijd kwijt aan het werven en selecteren van uitzendkrachten. Dit doe je door te zoeken in in- en externe databases en het plaatsen van advertenties. Vraagt een vacature om een andere aanpak? Ook dat is mogelijk, een nieuwe aanpak opent wellicht vele deuren. Al jouw activiteiten verwerk je zorgvuldig en nauwkeurig, zodat de administratie altijd up to date is.

Functie-eisen:

Bij My-Job vinden wij het belangrijk dat je trots bent op wat je doet én op onze organisatie. Samenwerken staat bij ons dan ook hoog in het vaandel, net als betrokkenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Onze nieuwe collega herkent zich in deze kernwaarden en heeft zowel een commerciële als een dienstverlenende instelling. Voor deze functie is het belangrijk dat je meerdere jaren ervaring hebt als intercedent. Door een MBO werk- en denkniveau, goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en mensenkennis kun je communiceren op alle niveaus (zowel mondeling als schriftelijk).

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een prettige en collegiale werksfeer in een snelgroeiend bedrijf wordt er een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Scholingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en cursussen behoren ook tot de mogelijkheden.