Overzicht

Wie ben jij?

Je vrienden noemen jou een pietje precies. Iemand die alles naloopt om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Secuur werken past bij jou als geen ander en je ziet geen enkel foutje over het hoofd. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat, zodat alles op rolletjes loopt. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Medewerker Data Entry waar ik naar op zoek ben!

Wat ga je doen als Medewerker Data Entry?

Als Medewerker Data Entry ben jij verantwoordelijk voor alle orders die binnenstromen. Je gaat alle orders in het systeem invoeren, een kleine typefout kan al grote gevolgen hebben, omdat jij verantwoordelijk bent voor het geld wat er binnen komt. Daarnaast ga je een stukje Customer Service oppakken voor de kleine klanten. Kortom:

  • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de orders;
  • Dagelijks sta je in contact met de klant en natuurlijk ook met je collega’s;
  • De Customer Service voor kleine klanten regel je;
  • Natuurlijk werk je ook nauw samen met je collega’s om samen successen te boeken.

Ons aanbod

Je salaris zal, afhankelijk van je kennis en ervaring, komen te liggen tussen de € 2.400,- en € 2.900,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Uiteraard zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed geregeld. Zo krijg je 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld. Tel daar 3,5 atv-dagen bij op, plus een uitstekende reiskostenvergoeding en een vast contract na een half jaar bij goed presteren. Ook je pensioen is goed geregeld.