My-Job brengt opdrachtgevers en gemotiveerd vakkundig personeel bij elkaar. My-Job adviseert en ontzorgt werkgevers en helpt gekwalificeerde werkzoekenden met het vinden van een passende baan.


Werving & Selectie
Het aantrekken van goed personeel is van groot belang voor uw organisatie. De nieuwe medewerker moet bijdragen aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. My-Job helpt u om de de rol en de opdracht van de medewerker, evenals de gewenste competenties scherp te krijgen. Hierdoor kunnen we snel de juiste persoon op de juiste plek plaatsen.

Service
Na de geslaagde invulling van een vacature volgt het follow-up traject. Hierin houden we de eerste maanden na indiensttreding nauw contact met zowel de werkgever als de werknemer om de taken en verantwoordelijkheden, maar ook de wederzijdse bevindingen te bespreken en bij te sturen daar waar nodig.

Specialist in de regio
My-Job is een professionele dienstverlener en een bekende naam bij werkgevers en werkzoekende in de provincie Noord-Holland. Door onze manier van werken, leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de werkloosheid in de regio.

Aandacht
Wij weten dat mensen alleen gemotiveerd blijven als het werk past bij hun capaciteiten, belangstelling en wensen. 
Daarom kijken we, bij het invullen van een al dan niet tijdelijke arbeidsbehoefte naar zowel kennis en ervaring als naar persoonlijkheid en zoeken we, op basis daarvan, naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat.